ONZE COLLECTIE

VOOR IEDEREEN DE PERFECTE RAAMBEKLEDING

plisse3

Rolgordijnen, in-betweens, duettes, vouwgordijnen, jaloezieën, shutters… En zo kunnen we nog wel even door gaan. Wij helpen je graag in de keuze voor de perfecte raambekleding.

De functie van raamdecoratie

Natuurlijk is er allereerst het decoratieve aspect van raambekleding. Gordijnen hebben zo’n grote invloed op de algehele sfeer van de inrichting! Welk dessin kies je, ga je voor een top down bottom-Up plissé-gordijn, houten jaloezieën of kamerhoge in-betweens? Welke kleurstaal past het best bij de bank of in de nieuwe keuken? Qua kleuren, soorten en varianten is er ontzettend veel mogelijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de functionele aspecten van raambekleding. Heb je behoefte aan privacy, wil je complete verduistering, enkel het zonlicht filteren, of een beetje van beiden misschien?

Double layers raamdecoratie

Allereerst is het goed om te weten dat je heel goed verschillende varianten raamdecoratie kunt combineren. Het zogenaamde double layers effect. Waarom kiezen als je ook kunt mixen & matchen? Het geeft een vollere, completere en luxueuze uitstraling aan je inrichting. Neem nou de slaapkamer. Een houten jaloezie waarmee je nieuwsgierige ogen van buitenaf het zicht ontneemt, met daar overheen een verduisterd gordijn om van volledige privacy en rust verzekerd te zijn; een goede combinatie toch? In de woonkamer zou je kunnen gaan voor een transparant rolgordijn met een in-between met een mooie print voor lichtfiltering en privacy. Ook heel fijn: dubbele lagen raambekleding zorgt voor een nog betere geluids- en warmte-isolatie.

Hulp van een interieur-specialist

Er zijn zoveel mogelijkheden dat het je soms kan gaan duizelen. Online is er ontzettend veel inspiratie te vinden, om over het productaanbod in online shops nog maar niet te beginnen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en is het goed om de hulp van een professional in te schakelen. Bij Mertens Hermanns ben je daarvoor aan het juiste adres. Bij ons werken professionals met jaren en jaren aan ervaring die voor elk raam en elke situatie het juist interieuradvies kunnen geven

Persoonlijke smaak

En last but not least, ga op je eigen gevoel af. Niets zo persoonlijk als smaak. Alle trends daargelaten; uiteindelijk moet jij je fijn voelen in je eigen huis.

Dus paarse gordijnen bij een lichtgroene bank? Go for it. Of vraag ons om hulp !

Onze merken… 

 

mr-woon logo-unilux logo_luxaflex_1 mhz-logo
toppoint logo-ado logo_gardisette ado_logo_12_27